DEN FALSKE ZEBRA

PRESSEMEDDELELSE - 23. FEBRUAR 2009

TIL UMIDDELBAR PUBLICERING

Kontakt: Philip Bruce, 29721009
Email:
Hjemmeside: www.denfalskezebra.dk/bustogmetro.htm

BusTogMetro viser afgangstider, forsinkelser fra Bane Danmark, og giver nem adgang til rejseplanen.dk

BusTogMetro er et nyt program til iPhone, der kan slå afgangstider på busser, tog og metro op fra de mere end 22.000 danske stationer og busstoppesteder, som findes på rejseplanen.dk.

Det er nemt at bruge BusTogMetro. Når programmet startes op, findes din nuværende position ved hjælp af iPhonens indbyggede GPS, og de nærmeste stationer og busstoppesteder vises. Vælges en station, hentes de næste afgange fra rejseplanen.dk. Det er let at sortere i afgangene, hvis man f.eks. kun vil se bus- eller togafgange.

For regional- og fjerntoge hentes opdaterede informationer om forsinkelser fra Bane Danmark, og de vises integreret med afgangstiderne fra rejseplanen.dk.

Hvis man skal finde den nemmeste rute fra A til B, giver BusTogMetro, som den eneste iPhone applikation, mulighed for at lave en rejseplan via rejseplanen.dk.

"Det største problem ved at bruge rejseplanen.dk er, at det tager for lang tid, specielt hvis man er på farten og har travlt. Derfor har vi fokuseret på at gøre det nemt at indtaste en fra og til adresse. Desuden kan fra og til adresserne gemmes, så man nemt kan slå en rute op som man ofte bruger."
siger Philip Bruce, som har udviklet programmet.

BusTogMetro lægger stor vægt på design og brugeroplevelsen.

"Det er utroligt vigtigt for os, at programmet er nemt og hurtigt at bruge. Det er et program, man lige henter frem, når man er på vej til en station eller et stoppested, og derfor skal man meget hurtigt kunne finde de oplysninger, man skal bruge"
udtaler Philip Bruce.

BusTogMetro kan hentes i iTunes App Store og koster 30 kr.